Lime насърчава столичани да гласуват на местните избори, предлагайки безплатни пътувания за потребителите в изборния ден

Lime е неразделна част от европейските градове и насърчава устойчивия начин на живот сред жителите. За това, тази неделя, 27 октомври, компанията ще предложи на потребителите си в София възможността да се възползват от безплатно пътуване с Lime след въвеждане на код: КОДЗАВОТ

Тази неделя жителите на столицата се отправят към избирателните секции, за да дадат своя вот на местните избори, а Lime ще им помогне да стигнат до там безплатно, бързо и без вредни емисии. От 07:00 ч. местно време на 27 октомври, Lime предлага на столичани код за 15 минути безплатно каране на тротинетка. Целта е да се насърчи избирателната активност сред гражданите. Подобни инициативи на Lime в Европа и САЩ пожънаха огромен успех и спечелиха симпатии.

„В Lime подкрепяме отговорното гражданство, поради което искаме да дадем на българските избиратели допълнителен стимул да излязат от дома си и отидат до избирателните секции“, сподели Тамаш Тот, оперативен мениджър в Lime.

За да получат 15-минутно безплатно каране, потребителите трябва да въведат КОДЗАВОТ в секцията за промо код на своя Lime wallet. Отстъпката важи до края на деня на 27 октомври.

Придвижвайки се в градската среда, потребителите следва да спазват принципите за безопасно и отговорно каране.

💡 Когато използвате Lime в изборния ден, не забравяйте да настроите скоростта спрямо текущите метеорологични и инфраструктурни условия и да обърнете специално внимание на другите участници в движението на пътя и тротоарите. Освен това е важно да паркирате тротинетките правилно, за да не блокират тротоарите и пешеходните алеи.

КОДЗАВОТ

За Lime
Lime е част от градския живот в Европа. От Париж до Варшава, от Будапеща до Берлин, ние променяме начина на придвижване в градовете.

Откакто стартира за първи път през юни 2017 г., Lime обогатява градския пейзаж с разнообразие от електрически тротинетки и велосипеди.

Свързваме хората със средата около тях чрез забавни, удобни и ефикасни решения за придвижване. Работейки в тясно сътрудничество с местните общини и власти в цяла Европа, ние изграждаме нова култура на споделена мобилност и предлагаме устойчиви и достъпни решения за предизвикателствата в градската среда.

Активни сме в над 40 града в 19 държави в Европа. В световен мащаб предлагаме решения за интелигентна мобилност на хора от пет континента, като оперираме в над 100 града. Нашите потребители са извършили над 100 милиона карания досега.

За повече информация: https://www.li.me/
Искаш да използваш електрическа тротинетка Lime в София?
Свали безплатно приложението на Lime за Android и iOS.

Attachments

Download All