Nicole Kidman, Liev Schreiber i Eve Hewson w nowym serialu Netflixa, stworzonym przez Susanne Bier pt. "Para idealna". Premiera już 5 września. Zwiastun i zdjęcia z premiery już dostępne!

OBEJRZYJ ZWIASTUN
ZOBACZ ZDJĘCIA Z PREMIERY W LONDYNIE
Para idealna to nadchodzący serial kryminalny Netflixa, stworzony na podstawie popularnej powieści Elin Hilderbrand. Produkcja zabierze widzów na malowniczą, ale pełną tajemnic wyspę Nantucket. Młoda kobieta z ambicjami szykuje się do ślubu z członkiem jednej z najbogatszych rodzin w okolicy. Wszystko się jednak zmienia, gdy na plaży zostaje znalezione ciało, a zaskakujące sekrety rodziny Winbury wychodzą na jaw. Serial może pochwalić się imponującą obsadą, w której występują m.in. Nicole Kidman jako Greer Garrison Winbury, Liev Schreiber w roli jej męża Taga oraz Eve Hewson jako panna młoda Amelia Sacks. W produkcji zobaczymy również takie gwiazdy jak Dakota Fanning, Billy Howle, Meghann Fahy, Ishaan Khattar i wielu innych utalentowanych aktorów.
W poniedziałek, 2 września, w Londynie odbyła się oficjalna europejska premiera z udziałem gwiazd serialu. Czerwonym dywan w BFI IMAX  zamienił się w malownicze, piaszczyste plaże Nantucket.
Premiera Pary idealnej już 5 września 2024 r. tylko w Netflixie.
O serialu:
Amelia Sacks ma wkrótce dołączyć do jednej z najbogatszych rodzin w Nantucket. Jej nieprzychylna przyszła teściowa, słynna powieściopisarka Greer Garrison Winbury, nie szczędzi wydatków na planowaniu ślubu, który zapowiada się na najbardziej spektakularny w całym sezonie – gdy na plaży pojawiają się zwłoki. Na światło dzienne wychodzą kolejne tajemnice oraz rozpoczyna się dochodzenie, które sprawia wrażenie wyrwanego ze stron jednej z książek Greer. Nagle wszyscy są podejrzani.
Obsada:
- Nicole Kidman (Sprawa rodzinna, Lucy i Desi) wcieli się w rolę Greer Garrison Winbury, matki pana młodego.
- Liev Schreiber (Ray Donovan, Asteroid City) wcieli się w rolę Taga Winburego, ojca pana młodego.
- Eve Hewson (Flora i syn, Siostry na zabój) wcieli się w rolę panny młodej Amelii Sacks.
- Billy Howle (Pod sztandarem nieba, Wąż) wcieli się w rolę pana młodego Benjiego Winburego.
- Dakota Fanning (Pewnego razu... w Hollywood, Bez litości 3. Ostatni rozdział) wcieli się w rolę szwagierki Abby Winbury.
- Meghann Fahy (Biały Lotos, Dziewczyny nad wyraz) wcieli się w rolę Merritt Monaco, najlepszej przyjaciółki panny młodej.
- Ishaan Khattar (Beyond The Clouds, Pretendent do ręki) wcieli się w rolę Shootera Divala, najlepszego przyjaciela pana młodego.
- Jack Reynor (Midsommar. W biały dzień, Peryferal) wcieli się w rolę Thomas Winburego, brata pana młodego.
- Sam Nivola (Maestro, Biały szum) wcieli się w rolę Willa Winburego, brata pana młodego.
Twórcy:
Na podstawie powieści: Elin Hilderbrand
Reżyserka i producentka wykonawcza: Susanne Bier
Showrunnerka / producentka wykonawcza: Jenna Lamia
Autorka i producentka wykonawcza: Elin Hilderbrand
Producenci wykonawczy: Shawn Levy i Josh Barry ze studia 21 Laps Entertainment, Gail Berman i Hend Baghdady ze studia The Jackal Group, Nicole Kidman i Per Saari ze studia Blossom Films
Format/odcinki: dramat; 6 odcinków

Informacje o serwisie Netflix:
Netflix to jeden z największych na świecie serwisów rozrywkowych, z którego korzysta 270 mln opłacających abonament użytkowników w ponad 190 krajach. Udostępnia on wiele gatunków filmów, seriali i gier w różnych językach. Użytkownicy mogą swobodnie uruchamiać, zatrzymywać i wznawiać odtwarzanie o każdej porze i w dowolnym miejscu, a także zmienić plan w dowolnym momencie.

Nicole Kidman, Liev Schreiber i Eve Hewson w nowym serialu Netflixa, stworzonym przez Susanne Bier pt. Para Idealna. Premiera już 5 września .docx

docx |1 MB

Preferencje