OnePlus potwierdza datę premiery OxygenOS 14

System OxygenOS 14 zapewni użytkownikom szybsze i płynniejsze działanie, dzięki nowej platformie Trinity Engine.
OnePlus ogłosił dziś, że najnowsza wersja systemu operacyjnego marki – OxygenOS 14, zadebiutuje na świecie 25 września bieżącego roku. OxygenOS 14 będzie jednym z pierwszych systemów operacyjnych opartych na Androidzie 14 i wprowadzi szereg funkcji mających na celu zapewnienie jeszcze lepszych wrażeń wszystkim jego użytkownikom.
OnePlus dąży do tego, aby zawsze dostarczać szybki, płynny i stabilny system OxygenOS. OxygenOS 14, oparty na innowacjach, będzie najbardziej inteligentnym i intuicyjnym oprogramowaniem w historii OnePlus – powiedział Kinder Liu, prezes i dyrektor operacyjny w OnePlus.
Trinity Engine: sekret szybkiego i płynnego działania
OnePlus od zawsze stawiał na szybkość i płynność swojego sprzętu. Teraz, dzięki systemowi OxygenOS 14, obsługa smartfonów marki będzie jeszcze bardziej intuicyjna niż do tej pory.
Dodatkowo OnePlus wprowadza do OxygenOS 14 swoją zupełnie nową platformę – Trinity Engine. Dzięki synergii osiągniętej pomiędzy sprzętem a oprogramowaniem, Trinity Engine pozwala uwolnić pełen potencjał urządzeń OnePlus. A wszystko to, aby sprostać wyzwaniom stawianym przez branżę w dążeniu do osiągania jak najlepszej żywotności baterii i wielozadaniowości, ale także szybkości i płynności działania.
platforma Trinity Engine

Trinity Engine korzysta aż z sześciu innowacyjnych technologii, takich jak: CPU Vitalization, RAM Vitalization, ROM Vitalization, HyperBoost, HyperTouch i HyperRendering. To one gwarantują szybkie i płynne doświadczenia w sytuacjach wymagających od sprzętu wielozadaniowości, długiego czasu działania, czy w trakcie intensywnego grania w gry mobilne.
Wraz z premierą OxygenOS 14, OnePlus kontynuuje przesuwanie granic, wdrażanie zmian i ciągłe dostarczanie wysokiej jakości oprogramowania, które jest odpowiedzią na potrzeby swojej społeczności.

O firmie OnePlus

OnePlus to globalna marka technologii mobilnych, która rzuca wyzwanie konwencjonalnym koncepcjom technologii. W myśl zasady "Never Settle" firma OnePlus tworzy znakomicie zaprojektowane urządzenia o najwyższej jakości wykonania i wysokiej wydajności sprzętowej. OnePlus podtrzymuje silne więzi oraz rozwija się razem ze swoją społecznością użytkowników i fanów.

Więcej informacji można znaleźć na stronie OnePlus.com lub śledzić nas na:

Instagram - https://www.instagram.com/oneplus_poland/

Facebook - https://facebook.com/onepluspo/