Niemal dwa tygodnie okazji z eBay Polska z 15% zniżką na elektronikę – rabaty sięgają nawet 1000 zł

Dzisiaj, 5 października br., wystartowała kampania promocyjna organizowana przez eBay Polska, która potrwa blisko dwa tygodnie do 17 października br. W jej ramach, na stronie eBay.pl lub poprzez aplikację mobilną eBay, będzie można kupić elektronikę o 15% taniej. Specjalną ofertą zostały objęte produkty z dziewięciu kategorii, m.in.: smartfony i akcesoria, laptopy, tablety, aparaty oraz kamery. Aby uzyskać zniżkę wystarczy dodać wybraną elektronikę do koszyka, a następnie wpisać kod rabatowy TECH22PL.
Październik pełen świetnych okazji z eBay Polska
Promocja potrwa od 5 do 17 października, do końca dnia. Na stronie eBay.pl lub w aplikacji mobilnej eBay będzie można kupić sprzęt elektroniczny o 15% taniej. Promocją zostały objęte m.in. następujące kategorie produktowe:
· komputery i tablety,
· smartfony i akcesoria,
· fotografia i kamery,
· gry i konsole,
· TV, audio i video.
W ramach promocji będzie można kupić sprzęt takich marek, jak m.in.: Apple, Xiaomi, Samsung czy HP.
Na stronie eBay.pl lub w aplikacji mobilnej eBay można kupić sprzęt elektroniczny o 15% taniej.

Jak wziąć udział w promocji?
Aby obniżyć cenę produktu o 15%, wystarczy wejść na stronę eBay.pl, wybrać produkt, a następnie podczas składania zamówienia, wpisać kod rabatowy TECH22PL w polu „Dodaj kupony”.
Ważne informacje, o których trzeba pamiętać:
  • Rabat cenowy naliczany jest przy zakupach za min. 200 zł. Maksymalny rabat jaki można uzyskać na jedno zamówienie to 1000 zł.
  • Z kodu można skorzystać trzykrotnie na jednym koncie.
  • Płatności za zakupy można dokonać za pomocą PayPal, Google Pay, karty kredytowej lub debetowej.
  • Rabat nie obejmuje kosztów wysyłki.
Dwa tygodnie okazji z eBay Polska z 15% zniżką na elektronikę.

Elektroniczny raj dla każdego fana Apple
Październikowa promocja to dobra okazja, aby kupić elektronikę od Apple, która w Polsce wyjątkowo rzadko objęta jest zniżkami. Fani tego producenta na stronie eBay.pl lub w aplikacji mobilnej eBay Polska upolują iPhone’y, iPady czy MacBooki w wyjątkowo atrakcyjnych cenach.
Już od dzisiaj można kupić iPhone 13 Pro Max 128 GB w kolorze niebieskim za 4 391,17 zł*, czyli aż o 774,91 zł taniej w porównaniu do ceny standardowej – 5 166,08 zł. eBay Polska przygotowało też ofertę dla kolekcjonerów marki – za 240,67 zł można kupić iPhone 5s 32GB w kolorze gwiezdnej szarości. Cena standardowa takiego telefonu to 283,14 zł. Dla miłośników tabletów, eBay Polska oferuje iPad Pro 11” 512 GB z czipem M1, który zapewnia wysoką wydajność urządzenia. Zastosowanie kodu rabatowego TECH22PL pozwala upolować go za 4 941,08 zł, czyli aż o 871,95 zł taniej! Jednak, jeśli ktoś preferuje większy sprzęt, na eBay.pl znajdzie model MacBook 2022 13" 256 GB w cenie 4 977, 46 zł, oszczędzając przy zakupie 878,38 zł (cena bazowa to 5 855,84 zł). Obecność systemu Mac OS X 10.11 zapewni sprawną i komfortową pracę.

Miłośnicy innych znanych marek upolują coś dla siebie
Nie tylko fani Apple mogą znaleźć coś dla siebie. eBay Polska ma w ofercie także elektronikę w niższej cenie od innych, znanych i lubianych marek. ASUS ExpertBook L1 L1401CDA można kupić za 1 364,22 zł*, co stanowi niższą kwotę o 240,74 zł od ceny standardowej urządzenia (1 604,96 zł). W ramach aktualnej promocji zakupić można sprzęt, który nie jest dostępny w polskiej dystrybucji. Mowa o Google Pixel 6 5G 128 GB. Smartfon został wyposażony w aparat główny 50 MP oraz ultraszerokokątny 120 MP, dzięki czemu stworzymy zdjęcia z zachowaniem wszystkich szczegółów. Korzystając ze zniżki 15%, można go kupić już za 2 043, 64 zł zamiast 2 404,28 zł.

eBay Polska przygotował też ofertę dla profesjonalistów w dziedzinie fotografii, w ramach której w obniżonych cenach dostępne są aparaty, kamery czy obiektywy. Model Canon EOS RP, który pomimo niewielkiego korpusu zapewnia wydajność, precyzję i elastyczność. Aparat w promocji można kupić w cenie 4 811,68 zł, czyli 849,12 zł taniej w porównaniu do ceny standardowej – 5 660,80 zł. Oprócz samych aparatów, na eBay.pl znajdziemy również akcesoria. Jeśli komuś zależy nie tylko na robieniu zdjęć, ale również na kręceniu ujęć, może zdecydować się na zakup kamerki GoPro, która sprawdzi się w każdych warunkach. Propozycja GoPro HERO10 z nowym procesorem zapewni zawrotną szybkość działania, a obraz GP2 rejestrowanie filmów w jakości 5,3K. Kamerę sportową na stronie eBay.pl można zakupić w cenie 1 924,67 zł. To przecena o 339,65 zł (cena podstawowa wynosi 2 264,32 zł).
eBay_photo (4).pngeBay_photo (6).png
Pełną ofertę promocyjną znajdziemy, klikając tutaj.
Dwa tygodnie okazji z eBay Polska z 15% zniżką na elektronikę.

*Wszystkie ceny zostały wyliczone według aktualnego kursu walut z dnia 28.09.2022r.

eBay_logo.png
O eBay
eBay to jedna z największych platform e-commerce na świecie. Firma działa nieprzerwanie od 1995 roku. Tylko w 2021 roku wartość brutto produktów dostępnych w serwisie eBay wyniosła 20,7 mld USD, a osiągnięte przez firmę przychody wyniosły 10,4 mld USD, co stanowi wzrost o 17% rok do roku. Platformę wyróżnia duża liczba unikalnych aukcji oraz jeden z największych na świecie katalogów produktów dostępnych dla kupujących od ręki, w którym znalazły się takie kategorie jak m.in. elektronika, ubrania, kosmetyki czy rzeczy do domu i ogrodu. W sumie dostępnych jest ponad 1,4 miliarda ofert pochodzących ze 190 rynków na świecie.

eBay_logo.png

eBay_photo (2).jpg

Promocja eBay Polska (1).jpg

Promocja eBay Polska (2).jpg