Hyperscience разширява дейността си в България с нов офис в NV Tower

Hyperscience разширява дейността си в България с нов офис в NV Tower

Лидерът в сферата на автоматизацията утроява екипа си в София

Hyperscience, лидер в областта на изкуствения интелект и автоматизацията, разширява своята дейност в България, с нов офис в NV Tower. С това затвърждава позициите си на продуктовата компанията, която през 2020 г. набра финансиране в размер на 140 милиона долара и удвои броя на служителите си в световен мащаб.

Hyperscience има сериозна история в София. Когато отворихме първия си офис през 2016 г., бяхме едва 12 души. Днес екипът ни наброява над 300 служители в световен план (70 от тях в България) и десетки отворени позиции за таланти в сферата на машинното обучение (ML), продуктовата и софтуерната разработка. Очаквам с нетърпение да посетя новия офис.

Питър Бродски, изпълнителен директор и съосновател на Hyperscience

Новото пространство, разположено в комплекса NV Tower в югоизточната част на града, е създадено съвместно с дизайнерите от Cache Atelier.  Основен фокус на офиса са обособените пространства за планиране, технически срещи, и образователни събития като програмата Hyperscience Learn - предназначена да споделя натрупан опит, страст и знания в сферата на изкуствения интелект, машинното обучение и разработването на софтуер. Офисът разполага и със специална „Детска зона“ и стая за медитация, както и фитнес, спа и плувен басейн в сградата с допълнителни съоръжения за отдих.
NV Tower

NV Tower

В момента новият офис е отворен и напълно функционален за служители, които предпочитат да работят оттам. Компанията предлага гъвкави модели на работа с възможност за избор спрямо личните предпочитания на всеки член на екипа. Те могат да бъдат на пълно работно време в офиса, изцяло дистанционно, или да се възползват от хибриден модел на работа.
Meeting space

Meeting space

Приоритизирахме намирането и изграждането на гъвкаво работно пространство, което да допълни стратегията ни за бъдещето на работната среда. Това допълва философията на компанията, че личните срещи и офисната среда са изключително ценни и ефективни, но едновременно с това осигурява и възможност за гъвкав модел на работа, съобразен със стремежа ни за симбиоза между работа и личен живот.

Чарли Нюарк-Френч, главен оперативен директор в Hyperscience

Hyperscience продължава да инвестира в привличането и развитието на световни таланти в региона и по света, предоставяйки отворени възможности за продуктови, инженерни, ML и QA специалисти.

За Hyperscience:
Hyperscience е високотехнологична продуктова компания, разработваща решение за машинно обучение, което позволява обработката на големи обеми от документи и извлича данни с изключително високи нива на точност. Водещи световни организации в областта на финансовите услуги, здравеопазването и правителствената дейност успешно автоматизират  своята административна и офис дейност използвайки платформата на Hyperscience. Създадена през 2014 година от основателите Питър Бродски, Красимир Маринов и Владимир Цанков, Hyperscience продължава да се разраства и оперира на четири континента, с над 300 служители и глобални офиси в Ню Йорк, София, Торонто и Лондон. Класирана в Inc. Fastest-Growing Company List., Hyperscience разполага с финансиране от над 190 милиона долара от инвеститори като Tiger Global, BOND, Bessemer Venture Partners, Stripes FirstMark.

 За повече информация, моля посетете www.hyperscience.com.      

Attachments

Download All

NV Tower complex.jpg

image | 181 KB

Download
HS meeting space.jpg

image | 656 KB

Download
HS new office PR_20072021.docx

docx |28 KB

Download
HS Sofia team.jpg

image | 722 KB

Download