Paysafe открива офис във Варна

21 декември 2020 г.

Paysafe открива офис във Варна

Най-голямата софтуерна компания в България[1] продължава да разраства екипа си в морската столица в две направления – информационни технологии и клиентско обслужване

Paysafe, водещ глобален доставчик на интегрирани платежни решения, стъпва на морския бряг в началото на следващата година с модерен офис в бизнес център Varna Towers. В новата локация ще работят близо 200 служители, ангажирани основно с информационните технологии и обслужването на клиенти от цял свят.
С екип от над 1200 души, базирани към момента в София, Paysafe продължава да разширява бизнеса си в третия по големина град в България. Офисът ще бъде на разположение и на служителите на компанията, базирани в София, като алтернатива в случай, че проявят интерес да работят от Варна.
Varna Office I Recruitment campaign_Ad 1_1920x1080.png
С население в областта на Община Варна от близо 500 000 души и  голям брой професионалисти в региона[2], градът е най-големият икономически център на Черноморието, благодарение на добре развита инфраструктура и удобни транспортни връзки. На територията на Общината функционират общо пет университета, обучаващи повече от 31 000 студенти. Варна е притегателен център за бизнеса и младите хора в региона, като предлага редица културни, развлекателни и спортни дейности целогодишно.
Разположен на висок етаж във Varna Towers с уникална гледка едновременно към градската част и морето, новият офис на Paysafe във Варна предлага най-модерни условия за работа на площ от около 1600 м2. С просторни пространства, конферентни зали, зони за отдих и срещи, служителите ще могат да се насладят на приятна и вдъхновяваща обстановка, а центърът и международното летище са само на 5 минути с транспорт. Офисът е лесно достъпен с кола или автобус.
Вече са обявени и отворените позиции за офиса във Варна, повече информация можете да откриете тук: www.careers.paysafe.com/varna. Към момента те са насочени най-вече към ИТ специалисти с опит в Java, Android или iOS  разработки, както и за експерти в областта на обслужването на клиенти, владеещи английски, немски, френски или руски език на високо ниво.
„Варна и регионът отговарят на нарастващите нужди на компанията. Решението за отваряне на офис в морската ни столица се дължи на множество фактори, сред които наличието на опитни професионалисти, нови кариерни възможности за хора, работещи в компанията към момента и възможността новият офис да бъде ползван като лятна алтернатива за служителите, базирани в София и отговаря на визията ни за водещ работодател у нас“, сподели Елена Димова, HR директор на Paysafe България.
Най-големият офис на Paysafe в света се намира в България, където на практика се разгръща голяма част от дейността на компанията и се разработват софтуерни технологии за дигитални разплащания с глобално приложение. С новия офис във Варна, Paysafe затвърждава своя ангажимент да съдейства за развитието на технологичната екосистема в страната, с което и продължава да бъде предпочитан работодател в България.
За Paysafe Group
Paysafe Group (Paysafe) е водеща интегрирана платформа за разплащания и най-голямата частна такава във Великобритания. Основната цел на компанията е търговци и потребители да се свързват и осъществяват трансакции безпроблемно, благодарение на водещи за индустрията продукти в сферата на обработването на плащания, дигитални портфейли и онлайн кешови услуги. Най-големият офис на Paysafe в света е в София с над 1200 служители, работещи в различни направления – продуктови и софтуерни разработки, обслужване на клиенти, риск мениджмънт, счетоводство и контрол, ИТ обслужване и други.
С над 20 години опит в областта на дигиталните разплащания, годишен обем на трансакциите от над 98 милиарда долара и приблизително 3 000 служители в 12+ световни локации, Paysafe свързва търговци и потребители чрез 70 платежни метода в повече от 40 валути.

Вижте повече на www.paysafe.com

Последвайте Paysafe в Twitter / LinkedIn / Google + / stories.paysafe.com
За Varna Towers
Varna Towers е бизнес център, разположен в новия бизнес район на Варна. Разположен на ъгъла на два главни булеварда – Владимир Варненчик и Република, центърът предлага бърз и лесен достъп до както до Международно Летище Варна, така и до сърцето на града. Сградата разполага и с търговски площи. Сред някои от наемателите към момента са Concentrix, DXC Technologies и др.

[1] Според класация на Капитал, К100, 2020 г.
[2] Според данни на НСИ от ноември 2020 г.

Attachments

Download All